Кошик
193 відгуків
+380669325889
УкраинаОдеська областьОдесаУл. Ак. Королева, 15
PAPRIK.NET

Шприц ковбасний вертикальний Browin на 4 кг (311008)

Шприц ковбасний вертикальний Browin на 4 кг (311008)
влево
  • Шприц ковбасний вертикальний Browin на 4 кг (311008), фото 2
вправо
  • В наявності
  • Код: 311008

2 400 грн.

Шприц ковбасний вертикальний Browin на 4 кг (311008)
Шприц ковбасний вертикальний Browin на 4 кг (311008)В наявності
2 400 грн.
Купити
+380669325889
Viber/WhatsApp
Купити
+380669325889
Viber/WhatsApp
  • Графік роботи
  • Адреса та контакти
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

311008 Шприц ковбасний ВЕРТИКАЛЬНИЙ Browin на 4 кг

Шприц ковбасний 4 кг, вертикальний - дуже простий в обслуговуванні і використання робить його ідеальним інструментом для домашнього виготовлення м'ясних виробів.

З його допомогою ви легко і швидко заповніть начинкою ковбасні оболонки практично всіх калібрів і видів. В процесі набивання фарш не нагрівається, що дозволяє уникнути бульйонних набряків. Дозволяє зберегти структуру фаршу на відміну м'ясорубки.

Шприц має вертикальне кріплення і займає досить мало місця на стільниці.

Дана модель по праву вважається однією з кращих представлених на ринку вертикальних шприців. Шприц вертикальний ідеальний для набивання ковбас, сардельок і сосисок.

Характеристики:

  • Матеріал корпусу: нержавіюча сталь
  • Матеріал насадок: пластик
  • Розміри: 23,6 x 33,6 x 56,2 см
  • Діаметр насадок: 14; 18; 21; 25 мм
  • У комплекті штовхач з диском в силіконової опрессовке, що виключає зворотне видавлювання фаршу
  • Привід механізму: ручний
  • Тип завантаження: вертикальний
  • Об'єм: 4 кг фаршу
  • Вага: 3,3 кг

Комплектація:

  • Шприц ковбасний
  • 6 пластикових насадок діаметром: 14; 18; 21; 25 мм
  • Інструкція
  • Упаковка: заводська коробка

Європейська якість!

Порядок роботи з ковбасним шприцом:

  • приготований ковбасний фарш щільно забийте в циліндричний корпус ковбасного шприца;
  • на розтруб корпусу прикріпіть насадку (цівку) відповідну діаметру ковбасної оболонки;
  • натягніть підготовлену оболонку на цівку;
  • обертаючи ручки ковбасного шприца поступово заповніть м'ясним фаршем ковбасну оболонку;
  • при надходженні фаршу ковбасна оболонка буде зрушуватися вперед;
  • зав'яжіть за допомогою ковбасного шпагату на кінці ковбасної оболонки вузлик;
  • продовжуючи крутити ручку приводу ковбасного шприца ви з легкістю наповніть фаршем все ковбасну оболонку;
  • перев'язуйте її ковбасним шпагатом в міру необхідності для додання естетичного і акуратного вигляду вашої ковбасі

Догляд:

  • після використання помити і висушити
  • збирати в сухому вигляді
Характеристики
Основні атрибути
Виробник  Browin
Країна виробникПольща
Користувацькі характеристики
Висота шприца56.52 см
Довжина шприца23.6 см
Місткість, кг4
Кількість насадок, шт4
Матеріал насадокПластик
Матеріал основної частиниНержавіюча сталь
Посудомийна машинаТак
Тип завантаженняВертикальний
Тип механізмуРучний
Ширина шприца33.6 см
Інформація для замовлення
  • Ціна: 2 400 грн.